Oxazepam

De informatie op deze website is louter informatief, is niet bedoeld als medisch advies en houdt geen rekening met uw persoonlijke gezondheid. Raadpleeg steeds uw arts voor persoonlijk advies!

Oxazepam bijwerkingen

Oxazepam of Melatonine zijn kalmeringsmiddelen, die u bijvoorbeeld hier online kunt kopen.

Zoals bijna elk geneesmiddel heeft ook oxazepam bijwerkingen. Oxazepam is een kalmeringsmiddel dat in Nederland onder de meest voorgeschreven medicijnen valt. Veel mensen krijgen dus te maken met dit middel maar welke bijwerkingen heeft oxazepam precies? Het is belangrijk hiervan op de hoogte te zijn vˇˇr u dit medicijn gebruikt. De oxazepam bijwerkingen kunt u ook vinden op de bijsluiter van het product.

Tijdens het gebruik van oxazepam kunt u dus verschillende bijwerkingen ondervinden. Deze bijwerkingen zijn vrij divers van aard. Omdat Oxazepam een kalmeringsmiddel is kunt u in de eerste plaats last krijgen van slaperigheid. Het mogelijke gevoel van verminderde kracht in de spieren en vermoeidheid hangen hier nauw mee samen.

Geneesmiddelen online kopen?
Snel, veilig en anoniem.
KLIK HIER

Daarnaast kunt u last krijgen van verwardheid wat vaak samengaat met duizeligheid. Het gevolg daarvan is verminderde co÷rdinatie en een lagere reactiesnelheid. Dit zijn klachten die u in het dagelijks leven dus behoorlijk kunnen dwarszitten.

Naast dergelijke klachten zijn er nog andere oxazepam bijwerkingen. Zo kan het gebruik zorgen voor maag- en darmklachten en in sommige gevallen ontstaan er (lichte) irritaties aan de huid. Het gebruik van Oxazepam kan ook depressieve gevoelens en een toename van de eetlust opwekken.

Let wel, dit zijn mogelijke bijwerkingen. Het is dus niet zeker dat u deze klachten ook daadwerkelijk zult ondervinden omdat elk lichaam anders op het medicijn reageert. Zo is het ook goed mogelijk dat u andere of helemaal geen bijwerkingen zult ervaren. Maar mocht u tijdens het gebruik van oxazepam ÚÚn of meerdere van de bovenstaande klachten ervaren, dan is de kans groot dat uw klacht een bijwerking van het medicijn is.

Twijfelt u over eventuele bijwerkingen? Neem dan contact op met uw huisarts.